KÉZMŰVES ÉKSZER WEBÁRUHÁZ

Kedves Látogató!
Már az ősember használati tárgyai között is felbukkantak olyanok amelyek ékszerként funkcionáltak. Ezek a kézzel készített ékszerek komoly jelentéssel bírtak, a jó vadásznak a nyakába akasztott tigrisfog elismerést jelentett és a győzelmét hirdette, míg más tekintetben viselőjének a horda/törzs hierarchiájában elfoglalt helyét volt hivatott rögzíteni. A mai kor emberének ékszerei egyediséget hordoznak, személyének kiemelendő tulajdonságait finoman erősitik, esetleg viselőjének világnézetét tükrözik. A kézműves ékszerek legfontosabb jellemzői a modern világban sem változtak, ma is kézzel készülnek, kézi erővel – esetleg egyszerű kéziszerszámok segítségével – megformázott egyedi alkotások. A munkafolyamat során az elektromos gépek használata csupán részfeladati jelleggel van jelen.
A webáruházban az általam megtervezett kézműves ékszereket vásárolhatod meg. Ezek az ékszerek többnyire drótékszerek amelyeket ásványokkal díszítek, de találsz bőr ékszert és strassz/kristály ékszereket is az áruházban.
A drótékszerek tipikusan olyan divatkiegészítők, amelyek alkotása során a drótokat szabadkézzel és kéziszerszámokkal hajlítjuk, tekergetjük a megtervezett forma eléréséig. Az elkészült Ewire termékek stabil, időtálló és formatartó darabok, különösen a 316L sebészacél/ orvosi fém drótból készült ékszerek. Ebből az anyagból drótékszert hazánkban én készítettem elsőként.
Az áruházban található utánrendelhető termékek olyan darabok amelyek főként ásvány gyöngyöt tartalmaznak és alapanyaguk mindig a rendelkezésemre áll. Ezek között nagy biztonsággal találsz az egyedi darabjaimhoz kiegészítőt.
Azok az ásványos ékszerek amelyek nagyobb ásványköveket ásványkabosonokat tartalmaznak, (medálok, nyakláncok és karkötők) minden esetben egyedi darabok. Nincs hozzájuk sablon, szabadkézzel készülnek belső intuíciók alapján, ezért pontos másolatot nem tudok alkotni belőlük.
Köszöntelek az Ewire-kézműves drótékszer oldalon! 🙂