EGYEDI ÉKSZER WEBÁRUHÁZ

Kedves Látogató! A webáruházban az általam készített kézműves egyedi ékszereket vásárolhatod meg.Ezek az ékszerek többnyire drótékszerek amelyeket ásványokkal díszítek, de találsz bőrékszert és strassz/kristály ékszereket is az áruházban.
A drótékszerek tipikusan olyan divatkiegészítők, amelyek alkotása során a drótokat szabadkézzel és kéziszerszámokkal hajlítjuk, tekergetjük a megtervezett forma eléréséig. Az elkészült Ewire termékek stabil, időtálló és formatartó darabok, különösen a 316L sebészacél/ orvosi fém drótból készült ékszerek, amelyeket az országban kézművesként én készítettem elsőként.
Az áruházban található utánrendelhető ékszerek olyan darabok amelyek főként ásvány gyöngyöt tartalmaznak és alapanyaguk mindig a rendelkezésemre áll. Ezek között nagy biztonsággal találsz az egyedi darabjaimhoz kiegészítőt.
A nagyobb ásványokat, ásványkabosonokat tartalmazó medálok, nyakláncok és karkötők minden esetben egyedi darabok, nincs hozzájuk sablon, szabadkézzel készülnek belső intuíciók alapján, ezért pontos másolatot nem tudok alkotni belőlük.
Köszöntelek az Ewire-kézműves drótékszer oldalon! 🙂