Csere feltételek

CSERE FELTÉTELEK!

A Vevő saját egyedi kérése alapján elkészített ékszereket, amely a Vevő által kért alakot, mintát vagy fazont formáz meg és a megrendelésben megadott méretben készült el, nem áll módomban cserélni. (Ebben az esetben az ÁSZF szerinti elállás joga sem gyakorolható).

Ezen az oldalon nem a garanciális cserét taglalom amely akkor jár a vevőnek ha az Ewire-kézműves drótékszer hibásan teljesített. HANEM, ezt a cserét akkor kezdeményezheted, ha a termék hibátlan, de rossz méretet adtál meg a webshopban való vásárláskor, vagy egyáltalán nem találkozik a kézhezvett ékszer az elképzeléseiddel (ajándékba kaptad).

Minden csereigény egyeztetéssel történik. Kezdeményezd írásban, vagy szóban, vagy mindkét formában.

Az egyeztetés során ki fog derülni, hogy el tudom-e újra készíteni az ékszert, van-e még egyező fajtájú alapanyagom, ha más típust szeretnél van-e készleten vagy mikorra készül el a csere ékszer.

Szállítási költség: a kicserélni kívánt ékszer Ewire-kézműves drótékszerhez való visszapostázása, valamint a csere ékszer újra postázásának díja is a cserét kezdeményező felet/Vevőt terheli.

A visszapostázás történhet

MPL Csomagautomatába: 90.számú MPL Automata Penny Érd, Bajcsy-Zs.út (Feladáskor a vásárláskori számlázott értéket mint értékbiztosítási összeget ki kell tölteni/meg kell adni.)

Foxpost Csomagautomatába: Penny, Érd, Bajcsy-Zs.út 133-135. (Automatikusan értékbiztosított 50e Ft-ig)

vagy ajánlott levél útján : 2030 Érd, Festő u. 14. szám alá. Itt fontos megjegyeznem, hogy amennyiben eltűnik a küldemény, nem áll módomban csere ékszert küldeni. Az ajánlott levélben küldött ékszerek nincsenek értékbiztosítva ellentétben a Foxpost küldeményekkel.

Értékbeli eltérések: kérlek vásárold le az Ewire-kézműves drótékszernél korábban elköltött összeget! Ha magasabb összegben választassz csereterméket, a különbözet kiszámlázásra kerül részedre.

Amennyiben ugyanazt az ékszert szeretnéd, amelyet – rossz méretben – megvásároltál, az újra elkészítésnek nincsen külön költsége.

A cserét kezdeményezd minél hamarabb, de legkésőbb kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül. További kérdés esetén szívesen állok rendelkezésre.

Kérem a fentiek szíves tudomásulvételét!!